Hummer & saffransmarinerad lax med potatissallad på skaldjursvinägrette

 
 
Ingredienser för 4 personer
MARINAD
POTATISSALLAD
DRESSING

Tillagning

Gör så här

Marinad: Blanda alla ingredienser, hummerfond, saffran, rapsolja, honung, finhackad dill, saften av en halv apelsin och en halv citron i en skål, vispa ihop till en slät marinad.

Varva fisken i en dubbel plastpåse med marinaden, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar.

Tänk på att inte grilla över för hög värma.

Potatissallad:

Skiva den kokta potatisen grovt. Blanda ingredienserna till vinägretten i botten av en skål, rör ihop till en dressing. Dela tomaterna på hälften. Finhacka löken & klyfta äpplet fint. Skölj ruccolasalladen noga.

Blanda alla ingredienser i skålen tillsammans med dressingen och skaldjuren, avsluta eventuellt med salt & peppar.

Sökresultat för "hummer och saffransmarinerad lax" | Mathem



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0